Seriál Radiožurnálu Sport
V projektu Olympijský rok mapujeme přípravu, ale také zákulisí předních českých sportovců. Jedním z jich je i judista Lukáš Krpálek, který velkou část roku tráví v Japonsku. A tak se dokáže v této zemi dobře orientovat. Reportér Petr Kadeřábek s ním právě tam natáčel, a když šel do restaurace na oběd, využil znalostí Lukáše Krpálka v japonské kuchyni. Na čem si pochutnali a kolik to stálo? Poslechněte si.
Petr Kadeřábek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Soustředění v Livignu se změnilo ve vytrvalostní hecovačku s kolegy a závodní premiéru Prskavce
Seriál Radiožurnálu Sport
-
Co obědvá olympijský šampion Lukáš Krpálek v Tokiu? Poslechněte si reportáž
Seriál Radiožurnálu
-
‚Cítila jsem se vedle něj jako trpaslík.‘ Krpálek se setkal se svými fanoušky na Urban Challenge
Sportovní rozhovory
-
Pavel Petřikov: Táta mě bral na tatami už jako mimino. Vůni zpocených kimon znám moc dobře
Host ve studiu
-
Kejval: Pro Český dům jsme v Paříži vybrali nejlepší místo. Olympijský park budeme mít v Mostě
Na place
-
Jaká byla olympiáda v Tokiu? „Jiná, ale pěkná,“ říká Prskavec. „Byla krásná,“ tvrdí Krpálek
Host Radiožurnálu Sport
-
Japonci se chtějí ukázat před světem. Olympiáda v Tokiu určitě bude, tvrdí šéf olympijského výboru
Páteční finiš Kateřiny Neumannové
-
Ondřej Neff: Naši jsou naši
Glosa Plus
-
Zrušení Českého domu nás mrzí. Pro sportovce bude olympiáda v Tokiu složitá, myslí si Kejval
Dvacet minut Radiožurnálu