Šarm

Proč a jak kvasit? Potraviny jsou výživnější a stravitelnější. Recept na pickles od Martiny Jandové

Šarm

Proč a jak kvasit? Potraviny jsou výživnější a stravitelnější. Recept na pickles od Martiny Jandové
Pickles

Hradec Králové

Magazín o zdravém životním stylu. Poslouchejte Šarm:

  • 00:53 Rozhovor s uměleckým fotografem Jadranem Šetlíkem
  • 05:30 Módní návrhářka Jitka Šedová nejen o tom, jaké sukně budou vévodit zimě 
  • 09:34 Výživová poradkyně Martiny Jandová a její recept na pickles
  • 13:52 Je nejvyšší čas připravit své auto na zimu
  • 18:40 Rozhovor s farářem Zbigniewem Czendlikem
  • 23:39 Pozvánka na galavečer ankety Šarmantní osobnost roku

Lada Klokočníková

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu