Rozhlas u plotny
Věděli byste, jak připravit medvěda? Samozřejmě míněno k jídlu. Od šéfkuchaře francouzské a plzeňské restaurace v Praze Jiřího Krále jsme se dozvěděli, jak se správně postavit nejen k medvědovi, ale třeba i ke kančímu guláši.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jehněčí soté se zeleninou je dietní, ale současně chuťově vynikající jídlo. Doporučil nám ho…
Rozhlas u plotny
-
Medvědí česnek: Do jakých jídel se hodí?
Abeceda potravin
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Nejlepší recept na okurkový salát? Znají ho Paris Hilton i tvůrci filmu Šarlatán
Kompot
-
Jaký je stav českého maloobchodu poté, co Ahold pohltil rakouský Interspar. Jak to změní české…
Ekofórum
-
Zdravá výživa: Je šťáva ze syrových brambor prospěšná zdraví? Mám ztučnělá játra, co to…
Poradíme vám
-
Poradna: Triky ze zdravé kuchyně poradí kuchařka Lucie Entlerová. Jak zvládnout jarní detox a…
Apetýt
-
Thomas Kulidakis: Přijměme euro, ať rozšíříme svůj vliv....
Názory a argumenty
-
4. schůzka: Od lovců k nejstarším zemědělcům
Toulky českou minulostí
-
Petr Stančík: Organizace smrti
Strašidelné povídky