Rozhlas u plotny
Dnes Ochutnáváme Česko v hotelu s názvem, který slibuje mnohé. V hotelu Sen jsme si vyplnili sny, a to v tamní restauraci. Více nám, nejen o jehněčím a vynikající velikonoční nádivce, prozradil ředitel hotelu Bohumil Šerák a šéfkuchař Miroslav Svatoš.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jehněčí soté se zeleninou je dietní, ale současně chuťově vynikající jídlo. Doporučil nám ho…
Rozhlas u plotny
-
Ritz: Z pasáčka koz významným hoteliérem
Příběhy slavných značek
-
Hotel Migrante na mexické hranici: vítejte na místě pro ty, kteří přišli o svůj americký sen
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Rekonstrukce hotelu Thermal: Očekáváme jen to nejhorší, mrzí potomky architektů Machoninových
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Moderuje Klárka. Host: Michal Chour, ředitel hotelu. Jak fungují luxusní hotely? Čím si hotel…
Klub Rádia Junior
-
Herec Jan Přeučil: Umění života spočívá v tom, vždy si uvědomovat krásu všedního dne
Šarm
-
Host: Pavel Gross, konstruktér ponorek
Hovory
-
Rogalo, moped i nafukovací člun. To vše s sebou vezla obytná nákladní Tatra na cestě kolem světa
Magazín Experiment
-
Karel Procházka vybudoval z ničeho jednu z nejlepších zpravodajských služeb
Portréty
-
Václav Souček: Kdo a kým
Glosa dne aneb Co týden dal