Řečí peněz
Pohlreich: Rozvozy nepomáhají restauracím, je to past. Za dovoz jídla se má platit jako v e-shopu
Řečí peněz
Plus
Známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich musel ve druhé vlně epidemie covidu-19 zavřít dvě ze svých tří restaurací. S tou třetí, Café Imperial, se ale pustil do okénkového prodeje. Taky spolu se start-up Storyous a přepravní platformou Liftago spustili nový systém rozvozové služby. „Myslím, že těžší rok jsme nezažili. Snažíme se najít způsob, jak nesedět s rukama v klíně, ale radost z toho nemáme,“ říká v pořadu Řečí peněz.
Petr Šimůnek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tip Juliany Maškrtnice: Šéfkuchařka Barbora Šimůnková si v Praze otevřela vlastní restauraci LEAF
Tip
-
Jaké bylo vězení 19. století?
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Ve vlastní šťávě: Londýnská káva v Brně
Ve vlastní šťávě
-
Pandemii nepřežila řada bezobalových obchodů, Bezobalofka v Rokycanech se ale stále drží
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Libí se mi, když akce mají svoje jídlo, říká Pohlreich. Na Primátorkách připravuje šunku s křenem
Rozhovory Radiožurnálu
-
Borec, který se řídil heslem pomalu a opatrně. Poslechněte si příběh motocyklového závodníka Císaře
Na place
-
Do Borotína jezdili pro zákusky lidé až z Prahy. Po třech letech ale vyhlášená cukrárna končí
Zprávy z jižních Čech