Rozhovory Radiožurnálu
Libí se mi, když akce mají svoje jídlo, říká šéfkuchař Pohlreich. Na Primátorkách připravuje šunku s křenem
Rozhovory Radiožurnálu
Radiožurnál
Legendární Primátorky vrcholí. Akce se už počtvrté profesionálně účastní i šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který byl osloven, aby vymyslel takzvaný signature dish, tedy něco jako jahody se šlehačkou na Wimbledonu. „Dostal jsem požadavek, jestli dokážu vymyslet něco pro Primátorky. Pražská šunka je jedna z mála vysloveně českých věcí, tak jsem si říkal, že šunka s křenem je správná kombinace, která by tady mohla být. A zdá se, že to funguje,“ říká.
Vladimír Kroc
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Po roční pauze startuje třetí Grand Slam roku Wimbledon. Mají Češi šanci na titul?
Speciál Radiožurnálu Sport
-
Místo cukroví nepečený jablečný dort. Překvapte rodinu lehkým dezertem s vůní skořice
Radioporadna
-
Hradilek: Olympiáda je pro slalomáře největší závod. Medaile z mistrovství světa je ale cennější
Na férovku s Vavřincem Hradilkem
-
Podcenit soupeře? Nepřipadá v úvahu, říká před zápasem s Němci hokejový brankář Ondřej Pavelec
Host Radiožurnálu Sport
-
Pohlreich: Rozvozy nepomáhají restauracím, je to past. Za dovoz jídla se má platit jako v e-shopu
Řečí peněz
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kdybych měl dost peněz, tak koupím Slavii sám. Příchod Tykače vítám, přiznává Šmicer
Na síti s Andreou Hlaváčkovou