Rozhovory Radiožurnálu
Libí se mi, když akce mají svoje jídlo, říká šéfkuchař Pohlreich. Na Primátorkách připravuje šunku s křenem
Rozhovory Radiožurnálu

Radiožurnál
Legendární Primátorky vrcholí. Akce se už počtvrté profesionálně účastní i šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který byl osloven, aby vymyslel takzvaný signature dish, tedy něco jako jahody se šlehačkou na Wimbledonu. „Dostal jsem požadavek, jestli dokážu vymyslet něco pro Primátorky. Pražská šunka je jedna z mála vysloveně českých věcí, tak jsem si říkal, že šunka s křenem je správná kombinace, která by tady mohla být. A zdá se, že to funguje,“ říká.
Vladimír Kroc
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Moravští vinaři mi říkají, že nejlíp dnes vínu rozumí lidé z Prahy, tvrdí Žmolík z Krajinou vína
Hovory
-
Petr Veleta dokáže roztančit i seniory s chodítky nebo na vozíčku
Jak to vidí...
-
Vrba, Hirsch, Feder a další hrdinové „volili život“. Z míst, kde zdánlivě nebyla naděje
Hrdinové
-
Odchodu z angažmá i seriálu nelituje. Nechtěla jsem propásnout své děti, přiznává Klára Cibulková
Až na dřeň
-
Embargo na ruskou ropu přišlo pozdě. Putinovu válku budeme dál platit, tvrdí novinář Palata
Pro a proti
-
Miroslav Tóth: Z pozdního socialismu do raného kapitalismu. Hudbou reflektuji dystopii
Vizitka
-
Pečení holubi a další vybraná jídla, pak tanec až do snídaně. Odhalte, jak se bavila šlechta
Dopolední host
-
„Teď mě pobav, máš na to tři minuty.“ Televizní skeče jsou nevděčný žánr, míní autor První dobré
Host Radiožurnálu
-
Školské odbory ve stávkové pohotovosti. Nevyhrožujeme, vysíláme signál, tvrdí předseda
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Táborák s bečkou a pečenými makrelami. Jak je to dál s příběhem Letní kapely Jaromíra 99?
ArtCafé