Příběhy z Vysočiny
Obsluha v restauraci je jako průvodce. Nesmí ale hosta obtěžovat častými dotazy
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Petr Vlk uvařil jahodové knedlíky v perníku, ochutnávala Jana Šulcová
Pochoutky na talíři
-
Jak se vyplatí podnikat ve zpracování dřeva, když Česko sužuje kůrovcová kalamita?
Řečí peněz
-
Majitel, co mi nedá vodu z kohoutku, je hamoun, říká Pavel...
Glosa Pavla Maurera
-
V Íránu jsou Pat a Mat populárnější než Česká republika, říká...
Host Lucie Výborné
-
Aktualności Radia Czeskiego v Ostrawie
Wydarzenia
-
Rudolf Plajner: Náčelník, který zažil trojí likvidaci skautingu
Portréty
-
Těsto na neapolskou pizzu fermentuje i tři dny. Je pak lehce stravitelné
Příběhy z Vysočiny
-
„Děda nechtěl být fotografován, on žil a neměl čas se zastavovat.“ Vzpomínání na skokanskou legendu
Setkání u mikrofonu