Prahou křížem krážem
Nakoupit, uvařit, prostřít. Gastronomická herna v Národním zemědělském muzeu děti baví
Prahou křížem krážem
Nakoupit, uvařit, prostřít. Gastronomická herna v Národním zemědělském muzeu děti baví
Rádio Praha
Národní zemědělské muzeum se snaží představovat zemědělství jako příběh všeho mezi zemí a talířem. V prvním patře budovy jsou tedy umístěny obory, které jsou blízké přírodě, jako rybářství, lesnictví a myslivost. Ve druhém patře se seznámíte se zemědělstvím nebo vodou v krajině a třetí patro pak patří gastronomii. Poznávat jídlo z mnoha perspektiv je zde umožněno především malým návštěvníkům, na podzim tu totiž vznikla dětská gastronomická herna.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Národní zemědělské muzeum v Praze vypráví příběh zemědělství. Tedy o všem mezi zemí a talířem
Výlety
-
Byl to plechový kotlík na třech nohách a říkalo se mu ...
Křížem krajem
-
Národní zemědělské muzeum v Praze vypráví příběh o všem mezi...
Česko – země neznámá
-
Nakoukli jsme do zákulisí pražské zoo. Jak vypadá a funguje?
Prahou křížem krážem
-
Rekordních 530 druhů hub obdivují návštěvníci výstavy v Muzeu východních Čech v Hradci Králové
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Karlův most – 1967
Auditorium
-
V Národním muzeu bude k vidění nejstarší rostlina na světě. Ve sbírkách je už sto let
Reportáže Radiožurnálu