Pochoutkový rok
Zdražování zasahuje i do fenoménu grilování. Jaké maso nebo uzeniny zvolit?
Pochoutkový rok
Grilovat, nebo ne? To je kardinální otázka. Chuťové buňky nás přesvědčují, že rozhodně ano, ale lékaři varovně zvedají prst – při grilování vznikají karcinogenní látky a o ty nikdo nestojí. Jak tedy zdravotní riziko eliminovat nebo alespoň snížit?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lékárna: Jak rozpoznat rakovinu plic a jaké jsou možnosti léčby
Lékárna
-
Do plzeňské Fakultní nemocnice jezdí kvůli operaci nádoru jater i pacienti ze zahraničí, zdejší Chirurgická klinika je v tomto směru vyhlášená
Co vás zajímá
-
Můžeme ze stravy dostat rakovinu? Jak se stravovat při...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jak chtějí Češi léčit rakovinu
Vinohradská 12
-
Luboš Petruželka, přednosta Onkologické kliniky VFN
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Kajenský pepř je velkým pomocníkem při hubnutí a prospívá srdci
Přírodní lékárna
-
Léčba kmenovými buňkami způsobila slepotu tří žen. Počet...
Dnešní Plus