Pochoutkový rok
Z masopustních koblih budete mít boule za ušima. Recept z brambor prozradila Helena Přikrylová
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Na Valašsku dělají koblihy s důlkem a marmeládou navrch. Tajemství smažené dobroty se přitom ukrývá ve strouhaných bramborách, které Helena Přikrylová z Valašského Meziříčí přidává do kynutého těsta. Rozhodně je vyzkoušejte, vyplatí se to.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jiřinčiny koláčky podle Marie Široké
Pochoutkový rok
-
Halušky z Hovězí
Vařte s námi
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání
-
Věž hradu Helfštýn bude mít novou střechu. Modřínové šindele by měly vydržet dalších 90 let
Zprávy ČRo Olomouc
-
Horní Újezd prý měl kapli již v dobách příchodu Cyrila a Metoděje
Od Pradědu na Hanou
-
Pijácké a krčemné
Na pěknú notečku
-
Nevěsta, která zemřela dvakrát a má tři náhrobky – příběh Alžběty Vaňkové
Záhady a tajemství Zlínského kraje
-
Prof. MUDr. Jiří Beran vyvrací a uvádí na pravou míru mnoho omylů a mýtů ohledně virů i naší imunity
Radioporadna