Pochoutkový rok
Tažený jablečný závin na sváteční stůl patří. Zkuste ho ozvláštnit brusinkami, radí Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Vánoce jsou na spadnutí. Štědrovečerní stůl spolehlivě obohatí tažený závin s jablky, sušenými brusinkami a ořechy. Brusinky jsou na rozdíl od rozinek výraznější, dodají příjemnou kyselost. Ořechy můžete zvolit dle libosti – vlašské, lískové, pekanové, makadamové. Cukr posypaný na těsto ještě před upečením vytvoří křupavou krustičku. Tenhle závin je rozhodně plný chuti!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Maršálkovy sádlové bochánky se slanými arašídy
Pochoutkový rok
-
Očistné a omlazující účinky mladých výhonků chřestu znali už naši prapředkové
Kuchařské čarování
-
Daniel Kroupa: Šťastný nový rok
Názory a argumenty
-
Závin s jabčaty
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Dagmar Ruščáková: Vánoce v nás
Nedělní káva
-
Zájem o vánoční cukroví od profesionálů je letos o něco menší než vloni. Důvodem je i vyšší cena
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Eva Kadlčáková: Hledá se rum!
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Tahle zdravá pochoutka nesedne každému. Přitom díky ní...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Pochutiny na svátečním stole. Pozor na přemíru soli, radí dTest
Dva na Dvojce