Pochoutkový rok
Řízko, knedlo, zelo. Pavlišovský nebo Úpický řízek je krajovou specialitou, která zasytí i chutná
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
První setkání s Pavlišovským nebo také Úpickým řízkem může být pro nezasvěceného strávníka rozpačité. Vepřovému řízku v klasickém trojobalu totiž na talíři dělají společnost kysané dušené zelí a nadýchané houskové knedlíky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 26. 11. 2023
Pochoutkový rok
-
Antišmejdi v DPS, historie rakousko-uherské železnice, výstava fotografií Pavla Zubka
Křížem krajem
-
Kde je barevné kolo, tam je otevřený sklep. Vydejte se po stopách Hroznové kozy do Vrbovce
Apetýt
-
Tipy na víkend v Plzeňském kraji: živé betlémy, Rybova mše, zimní promítání Popelky
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Velikonoční pochoutkový mrskut s Pavlem Zedníčkem
Pochoutky na talíři
-
Chirurg Pavel Pafko běhá kvůli čerstvým rohlíkům z Klučenic pět kilometrů
Tady to znám
-
Petr Lukáš, sběratel vzácných hub
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Blaf Food Fest: Kreativita ještě nikdy nechutnala tak odporně jako o víkendu v Praze na Černém Mostě
On Air