Pochoutkový rok
Poslechněte si: Pochoutkový rok 24. 3. 2024
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Soutěžní recept: Řezy zvané macecha k pomilování od Dagmar Šimurdové. Rada z etikety Ladislava Špačka: Jak držet šálek s kávou a míchat horký nápoj. Gastrotrend: Pro přípravu skopového a jehněčího platí tři pravidla.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 7. 4. 2024
Pochoutkový rok
-
Hrachová kaše se smetanou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Cukrář a kadeřník mají hodně společného. Oba musí být kreativní, říká Jan Jirka z „Peče celá země“
Host ve studiu
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Makovo-jableční šneci a nepečená kokosová srdíčka
Dámská jízda
-
Stála u zrodu univerzit 3. věku. Dana Steinová poradí, jak trénovat paměť
Stříbrný vítr
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Sladké recepty na přání posluchaček – ořechové bezé, piškotová roláda, domácí cukrářské piškoty
Kuchařské čarování
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
Blízká setkání