Pochoutkový rok
Nadýchaný jako obláček, který osloví i chlapy. To je pařížský květák od Miroslavy Jäschkeové
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Květák marinovaný v citronovo-petrželovém oleji, obalený v nadýchaném sněhovém těstíčku a dozlatova usmažený je mnohem lepší než květák klasicky obalený ve strouhance. Na takhle udělanou zeleninu se u Miroslavy Jäschkeové ze Stráže nad Nisou sbíhají sliny i mužům. Recept dělá už 50 let.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dýňové koláče, polévky i oleje. Spotřeba buclaté zeleniny v Česku neustále roste
Pochoutkový rok
-
Květákové řezy
Dobroty Dáši Kubíkové
-
V historii byla cibule vždy velmi váženou zeleninou a někde fungovala i jako platidlo
Zelené světy
-
Sýrové karbanátky. Levné a rychlé jídlo, které je navíc vynikající. Zkuste a dáte nám za pravdu
Vaříme s Habadějem
-
Asijská kulinářská inspirace z Londýna, kouzla s cuketou a chléb z pece a z banánů
Kuchařské čarování
-
Kolegyni Pavlu Jelínkovou zajímalo jak to vypadá na gastronomickém šampionátu. Zašla si za…
Rozhlas u plotny
-
Rok 1966
Rok po roce
-
Modeschau
-
Půďáky z Hané
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
SDH Borovany na Českobudějovicku
Dobráci roku