Pochoutkový rok
Nadýchaný jako obláček, který osloví i chlapy. To je pařížský květák od Miroslavy Jäschkeové
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Květák marinovaný v citronovo-petrželovém oleji, obalený v nadýchaném sněhovém těstíčku a dozlatova usmažený je mnohem lepší než květák klasicky obalený ve strouhance. Na takhle udělanou zeleninu se u Miroslavy Jäschkeové ze Stráže nad Nisou sbíhají sliny i mužům. Recept dělá už 50 let.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chlupaté knedlíky s houbami a se slaninou od Vladislavy Bujnové
Pochoutkový rok
-
Květákové řezy
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Doskočíte dál než blecha? Lesní tělocvična u Nasavrk protáhne...
Česko – země neznámá
-
Venku rostoucí ibišek syrský a pokojovka ibišek čínský si v létě mohou dát sraz na sluníčku
Zahrádkářské tipy
-
Hana Horáková z Horní Kalné vytváří věnce a kytice na Dušičky už 42 let. Je o ně obrovský zájem
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Kvetou jabloně? Je čas na sázení jiřin a mečíků
Radioporadna
-
Živě od vás: Hydroponická zahrada podnikatelského inkubátoru Lipo.ink v Liberci
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Včelaři na Třinecku prožívají špatný rok. Něco podobného nezažili desítky let
Zprávy ČRo Ostrava
-
Kedlubna, taková obyčejná zelenina. A tak velké chuťové překvapení. Udělejte si ji s kuřecím masem
Vaříme s Habadějem