Pochoutkový rok
Oblíbené podzimní jídlo Jaroslava Sapíka je čočka s uzeným bůčkem a salátem z kysaného zelí s křenem
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
V Pochoutkovém roce jsme poprosili, aby nám své oblíbené podzimní jídlo připravil známý šéfkuchař a porotce rozhlasové soutěže Pochoutkový rok Jaroslav Sapík. Zvolil čočku nakyselo s opečeným uzeným bůčkem a osvěžujícím salátem z kysaného zelí s křenem. Je to neuvěřitelně dobré a rychlé.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánoční houbový kuba podle Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Do těsta mák, polít žahourem a posypat drobenkou. Zkuste vychytané ovocné knedlíky
Radioporadna
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Štrůdl s krůtími játry, medvědím česnekem a čubricou
Vařte s námi
-
Jaroslav Sapík připravil hořčičnou a křenovou omáčku k táliánům
Pochoutky na talíři
-
Masopustní kaldoun
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Léto 2023 plné hudby a folklóru
Na pěknú notečku
-
Máte studené ruce a nohy? Pomůže vám koření galgán
Dámská jízda