Pochoutkový rok
Oblíbené podzimní jídlo Jaroslava Sapíka je čočka s uzeným bůčkem a salátem z kysaného zelí s křenem
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
V Pochoutkovém roce jsme poprosili, aby nám své oblíbené podzimní jídlo připravil známý šéfkuchař a porotce rozhlasové soutěže Pochoutkový rok Jaroslav Sapík. Zvolil čočku nakyselo s opečeným uzeným bůčkem a osvěžujícím salátem z kysaného zelí s křenem. Je to neuvěřitelně dobré a rychlé.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Babiččinu nádivku oceníte nejen k pivu. Smaženou dobrotu připravila Alena Kolín
Pochoutkový rok
-
Zákulisí natáčení Pochoutkového roku na sladko: na návštěvě u autorky marcipánových řezů s višňovou marmeládou
Dopolední expres
-
Pochoutky s šéfkuchařem Radkem Šubrtem
Pochoutky na talíři
-
V rodině Marie Kosové dobře znali nejen kardinálské řezy, ale i další recepty rakouské kuchyně
Příběhy z Vysočiny
-
Upadl jsem na dno gastronomických orgií, svěřuje se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Jogurtové knedlíky s jahodovým žahourem jsou nádherně vláčné a kloužou doslova samy do úst
Vaříme s Habadějem
-
Rolky, rolády, závitky na talíři a recept na záhorácký závitek s kysaným zelím
Kuchařské čarování
-
Léto s šéfkuchařem Radkem Pálkou aneb Kouzlíme v kuchyni. Rychlé ovocné koláče a bublaniny
Radioporadna
-
Reportáž ze soutěže o nejlepší kysané zelí
Hobby magazín
-
PORADNA: Do salátu patří skoro všechno, co zbylo v kuchyni
Dobré dopoledne