Pochoutkový rok
Jak správně připravit třené těsto poradil Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Pokud připravujeme třená těsta, tak nepotřebujeme metly. Hmotu budoucího těsta je třeba třít. Pokud bychom použili metly, tak bychom těsto šlehali. To ale nechceme. Hodit se nám proto bude vařečka nebo stěrka, a pokud používáme mixér, tak nám dobře poslouží protínačka nebo lopatka typu K.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co udělat, aby se nám mazanec v troubě povedl, radí cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Diskusní pořad, dnes na téma: Jarní ošetření ovocných dřevin
Káva o čtvrté
-
Tubista Jaroslav Binder slaví šedesátiny a stále činný křídlovák Jaroslav Hrubeš už 91. narozeniny
Dechovkovinky Zdeňka Voráče
-
Ve vlastní šťávě: Chřest nekouše
Ve vlastní šťávě
-
Vstřícnost a lhostejnost veřejného prostoru. Jak nám může zlepšit či znepříjemnit kvalitu dne?
Mozaika
-
Celerová polévka s jablky
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Chybovat je lidské, ale ještě víc kapelní. Špína naladila první novinky z československé DIY scény
Špína
-
Budoucnost řemesel: Jak se připravují tesaři
Seriál týdne pod Ještědem
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou