Pochoutkový rok
Jak jednoduše vyrobit nanuk poradil cukrář Josef Maršálek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chystáte se na piknik? I konzumace jídla na louce má svoje pravidla, říká mistr etikety
Pochoutkový rok
-
Moderuje Klárka. Vypravíme se po stopách vzniku zmrzliny. Kdy a kde se tato osvěžující…
Klub Rádia Junior
-
Dobrý jahodový sorbet se vyrábí z jahod, cukru a kapky citronu. Nic víc není třeba
Příběhy z Vysočiny
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě
-
Čatní z cukety
Vařte s námi
-
Doktorka Kateřina Cajthamlová: Jadérka z melounů kousejte, jsou zdravá
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Zdravá výživa: Jak si usnadnit život s cukrovkou? Jaké zásady zdravé výživy máme dodržovat?…
Poradíme vám
-
Jan Náprstek - cukrář z pražské kavárny, hovořil o lásce k cukrařině. Přinesl i recept na…
Rozhlas u plotny
-
Pekl pro anglickou královnu. „Vdolky drobí pejskům. Má ráda čokoládu,“ říká Josef Maršálek
Blízká setkání