Lukáš Krpálek | Foto: Khalil Baalbaki, Český rozhlas

Japonsko je pro Lukáše Krpálka už druhým domovem. Pravidelně jezdí na tamní univerzity na soustředění a oblíbil si také místní zvyky, zejména pak japonskou kuchyni. „Já si každou tu chvíli hrozně užívám, protože to je jídlo, na kterém já opravdu ujíždím. Ať si dám cokoliv, vždycky mi tam chutná,“ líčí Krpálek. Jak mu japonská kuchyně pomohla objevit potravinovou alergii? A jak přípravy na olympiádu snášejí jeho děti? Poslechněte si celý díl seriálu.
Petr Kadeřábek

Všechny epizody

Radiožurnál

Více ze stanice
Olympijský rok

Olympijský rok

Jak probíhá příprava na olympijské hry? Sportovní redaktoři od zimy sledují české sportovce, kteří budou v Miláně a Cortině usilovat o medaile.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu