Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Uklidnit Slovensko musí především vláda. Ta ale zatím dělá opak. Zatykač na šéfy Hamásu i Netanjahua. Oregonský drogový experiment končí. Pochvala Bekovi a jeho další roční šance. Předpokladem společenského smíru je nemalovat oponentům čertovské rohy
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • A argumenty důchodová reforma v legislativním procesu. Předpokladem společenského smíru je nemalovat oponentům čertovské rohy. Uklidnit Slovensko musí především vláda. Ta ale zatím dělá opak. Zatykač na šéfa Hamasu i Netanjahua. Oregonský drogový experiment končí. Pochvala bekovi a jeho další roční šance a mateřština. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Dlouho očekávaná a dlouho připravovaná důchodová reforma je na prahu schvalování. Vládní koalice ji chce prosadit v nejbližším období, ale bez dohody s opozicí. No a ve studiu vítám kolegu komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Příslušné zákony nebo návrhy zákonů jdou tedy do PS. Jakou mají šanci a co se může změnit a jak je důležité, že ta dohoda s opozicí?

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu