Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

V prezidentově projevu leccos chybělo, naštěstí včetně vyřizování si účtů s oponenty. Pomsta, nebo nic. Po roku přešlapování čeká USA nechtěná repríza. Jaký bude rok v ekonomice. Rakousko v roce 2023 aneb Marné hledání receptů proti populistům.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • ČR čekají letos dvojí volby. V prezidentově projevu leccos chybělo, naštěstí včetně vyřizování si účtů s oponenty. Pomsta nebo nic. Po roku přešlapování čeká Spojené státy americké nechtěná repríza. Jaký bude rok v ekonomice? Rakousko v roce 2023 a ne marné hledání receptů proti populistům a zboží až do domu velmi časně. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • ČR a také její politická scéna vstoupili do roku 2024. Na rozdíl od roku předchozího to bude rok volební. Budou se konat volby do Evropského parlamentu a volby krajské a do třetiny Senátu. Bude to první volební zkouška po nástupu vlády Petra Fialy. Jak to ovlivní českou politiku? Na to už se ptám kolegy komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den.

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu