Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

V prezidentově projevu leccos chybělo, naštěstí včetně vyřizování si účtů s oponenty. Pomsta, nebo nic. Po roku přešlapování čeká USA nechtěná repríza. Jaký bude rok v ekonomice. Rakousko v roce 2023 aneb Marné hledání receptů proti populistům.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • ČR čekají letos dvojí volby. V prezidentově projevu leccos chybělo, naštěstí včetně vyřizování si účtů s oponenty. Pomsta nebo nic. Po roku přešlapování čeká Spojené státy americké nechtěná repríza. Jaký bude rok v ekonomice? Rakousko v roce 2023 a ne marné hledání receptů proti populistům a zboží až do domu velmi časně. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • ČR a také její politická scéna vstoupili do roku 2024. Na rozdíl od roku předchozího to bude rok volební. Budou se konat volby do Evropského parlamentu a volby krajské a do třetiny Senátu. Bude to první volební zkouška po nástupu vlády Petra Fialy. Jak to ovlivní českou politiku? Na to už se ptám kolegy komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den.

Více z pořadu