Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Korespondenční volba jako ohrožení demokracie? Nebo spíš stranických zájmů? Vládě chybí pozitivní cíl. Konkurs na prezidentova témata. Prezident nastartoval diskusi o euru, jeho přijetí ale nepřiblížil. 
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Korespondenční volba jako ohrožení demokracie anebo stranických zájmů. Vládě chybí pozitivní cíl anebo prezident nastartovat diskusi o euru, ale přijetí zatím nepřiblížil. To jsou titulky vybraných příspěvků z právě začínajícího čtvrtečního vydání relace komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Nejméně 84 lidí zemřelo a více než 280 dalších bylo v Íránu včera zraněno při dvou explozích od planých během oslav čtvrtého výročí smrti Kásima Sulejmáního, bývalého velitele elitních jednotek íránských revolučních gard, který byl zabit při drogovém útoku amerických sil v lednu 2020 a mnoha Íránci je uctíván jako mučedník. Ve studiu se mnou komentátor ČRo Jan Fingerland. Buď zdráv.