Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Euro se stalo symbolem ochabování koaliční jednoty. Jsou USA a Írán na pokraji války? NERV navrhuje zjednodušení výpovědí. Velké firmy by měly mít třetinu žen ve vedení. Vláda jich má jen 11 procent. Zauzlený konflikt Palestinců s Židy. 
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Argumenty pokles průmyslové výroby, dohodovací řízení kvůli napětí v koalici či jak vážná je hrozba přímého střetu mezi Spojenými státy a Íránem nejenom. Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech.

  • Přeje Petr Schwarz. Názory a argumenty.

  • Průmyslová výroba v loňském roce podle dnešních čísel Českého statistického úřadu klesla o 0,4 %, což je nejhorší výsledek od covidové pandemie. Sice se zvýšila produkce motorových vozidel a dalších dopravních prostředků, naprostou většinu odvětví ale postihl pokles, a to často dost výrazný. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře, čísla to nejsou hezká. Překvapila tě?

Ostatní také poslouchají