Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Náš zákazník, náš pán, pochopili obchodníci. Čtvrtstoletí v NATO jako užitečná investice do obrany země. Bitcoin trhá rekordy. Starosti organizátorů ruských voleb: prosté Putinovo vítězství nestačí, požadován je triumf. Normální česko-slovenský politický zlom. Nebezpečný imám.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Náš zákazník, náš pán. Zřejmě pochopili toto heslo obchodníci. Čtvrt století v NATO coby užitečná investice do obrany země, pracovní metody předsedy hnutí ANO anebo Francie vyhostila nebezpečného imáma. To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího středečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě, ale také doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Nejprve ovšem domácí téma. Návrh na zavedení korespondenční volby. Předmět silného sporu vládních stran s opozicí. Co dostává ve sněmovně do další fáze. A oni hovořím s komentátorem ČRo Radkem Kubičkem. Buď zdráv. Dobrý den. Je možné, že přece jenom dojdou ty dvě strany k nějakému kompromisu?

Ostatní také poslouchají