Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Hašek do Senátu? Není to špatný nápad! Josef Baxa Ústavního soudu, aneb kdo si počká. Upadající lidovci vsází v krizi na osvědčená témata. Jak může skončit ruský útok na Ukrajinu. EU horuje pro zelenou dopravu, nadále však fakticky preferuje letadla před vlaky. Boje mezi palestinskými skupinami v libanonském uprchlickém táboře.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Dominik Hašek do senátu, Josef Baxa předsedou Ústavního soudu. Anebo kdo si počká? Upadající lidovci sází v krizi na osvědčená témata. Jak může skončit ruský útok na Ukrajinu. EU horuje pro zelenou dopravu, nadále však fakticky preferuje letadla před vlaky. A boje mezi palestinskými skupinami v libanonském uprchlickém táboře. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Bývalý legendární hokejový brankář Dominik Hašek je i po skončení své sportovní kariéry velmi viditelnou osobností v českém veřejném prostoru. Angažuje se v mnoha oblastech, naposledy v otázce účasti ruských a běloruských sportovců na mezinárodních soutěžích. Po invazi na Ukrajinu podporuje právě i ukrajinské sportovce v spekulovalo se o jeho politických ambicích, ve hře byla i kandidatura na prezidenta. Nyní je možné, že bude kandidovat do Senátu, komentuje Petr Honzejk z Hospodářských novin.

Ostatní také poslouchají