Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Praha přijala ministra polské jepičí vlády. Účinnost protiruských sankcí. Henry Kissinger a Rusko. Euro jako koncept české politiky. Politika v zemi komunikačního fiaska. Jak se dalo, ale nemohlo zabránit stávce. Nepovedený Black Friday. Proč najednou vadí, že neutrácíme
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Návštěva ministra nové polské vlády bez šance na důvěru parlamentu v Praze. Jak bude účinný 12. evropský balíček protiruských sankcí či proč měl Vladimir Putin v oblibě Henryho Kissingera? Nejenom. Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Polský prezident Andrzej Duda jmenoval na začátku týdne novou vládu složenou z členů doposud vládnoucí strany Právo a spravedlnost. Tato vláda ale nemá šanci na to, že získá důvěru parlamentu. Přesto její ministr zahraničí už ve středu jednal v Praze. Slovo má publicista a bývalý diplomat Petr Janyška.

Ostatní také poslouchají