Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Hartmanem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Hartmanem
Petr Hartman, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Zapomenout na pachatele, pamatovat si oběti. Dopis studentů ke střelbě. Katedrála Notre Dame vstává z popela. Výsledky PISA vypovídají o rizicích evropské demokracie.
Petr Hartman

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • O tragédii, ke které došlo na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze, o obnově chrámu matky boží v Paříži, o kvalitě vzdělávacích systémů v rámci EU. Také o tom uslyšíte v analýzách a názorech, které pro vás připravili renomovaní komentátoři. Pokud možno ničím nerušený poslech, tentokrát v den státního smutku, vám přeje Petr Hartman.

  • Názory a argumenty.

  • Na dnešní den vyhlásila vláda státní smutek. Reagovala tím na tragédii, ke které došlo na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Šílený střelec tam připravil o život 14 lidí. Zároveň policie zjistila, že má na svědomí také vraždu muž s malým dítětem v klánovickém lese. Svým rozsahem jde o tragédii, která nemá v historii ČR obdobu. Slovo má komentátor ČRo Jan Fingerland.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají