Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, Český rozhlas

Plus

Přijímačky na střední školy by se měly dál měnit, ministr to ale neplánuje. Digitalizace stavebního řízení: Nedostižný svatý grál? Čeští vlastníci soukromých médií na Slovensku selhávají. Droga jménem mobil. Měli bychom si ji hlídat stejně jako alkohol. Jinak z nás budou závisláci. Tristní zpráva o obchodu s drogami ve Francii.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jak se stavebního řízení coby nedostižní svatý grál? Čína ztrácí vliv ve střední i východní Evropě anebo chmurná zpráva a obchodu s drogami ve Francii. To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího pondělního vydání relace komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Prvé hodně žhavé a radostné domácí téma vítězství českých hokejistů na pražském a ostravském MS. Na prvý pohled jako by sjednotilo jinak rozdělený národ. No a ve studiu se mnou komentátor ČRo Petr Hartman. Buď zdráv. Dobrý den. Takové vzepětí je kolektivní nadšení jsme naposled asi zažili po vítězství na olympiádě v Naganu. Právě také hokejové. Může to vydržet ta svorná nálada nějakou delší dobu?

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu