Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

V podpoře vzdělávání jde koaliční kabinet nepochopitelně proti všem. Jak chudé je Česko. Taková normální Dana Drábová. Hamás a evropská levice. V německém populistickém rybníčku začíná být těsno. Událostmi bohatý víkend.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jak chudé je Česko? Taková normální? Dana Drábová, Hamas a evropská levice anebo těsno v německém populistickém rybníčku? To jsou témata pouze některých příspěvků pondělního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Ale nejprve z domova. Po značném neúspěchu ve druhém kole prezidentské volby se předseda hnutí ANO Andrej Babiš počátkem roku na čas stáhl z veřejné scény. Později se sice zejména při obstrukčních debatách ve sněmovně znovu nepřehlédnutelně projevoval a činí tak nadále, ale stále není jasné, jak to se svým dalším politickým životem myslí. Nicméně už, aspoň víme, že hodlá znovu kandidovat do čela hnutí, které druhdy založil a zejména prvních letech prakticky i vlastnil. A ve studiu je se mnou vnitropolitický komentátor ČRo Petr Hartman. Buď zdráv.