Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Fingerlandem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Fingerlandem
Jan Fingerland

Plus

Podle statistik na tom nejsme tak špatně. Havel, Pavel a naděje. Prozření velkých technologických firem. Estonská premiérka volá po zbrojním fondu Evropy. Žáky bez rodinné podpory vzdělávací systém odepisuje.
Jan Fingerland

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Průzkumy veřejného mínění mají špatnou zprávu pro vládu. Žáci bez rodinné podpory mají smůlu. Podle statistik na tom nejsme tak špatně. Bude mít Evropa společný zbrojní fond? Prozření velkých technologických firem a jeden furt. To jsou témata Názorů a argumentů. Při poslechu vás zdraví Jan Fingerland.

  • Názory a argumenty.

  • Podle známého Churchillova výroku máme věřit jen těm statistikám, které jsme si sami vymysleli. Ale poslední čísla agentury Kantar CZ vládní strany rozhodně nepotěší. Podpora hnutí ANO přesáhla 34 %, ODS s Piráty a stanem nemají dohromady ani tolik. Snad až z TOP 09, který ovšem a šesté na hranici volitelnosti soc. Dem. Komunisté, lidovci i přísaha se pohybují pod její hranicí. Do parlamentu by se bezpečně dostala SPD s 10 %. Ve studiu vítám svého kolegu komentátora Ondřeje Konráda.

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu