Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Koaliční strany teď kazí vládnutí malichernými spory. A zase ty důchody. Aby se extrémisté nedostali do vlády. Křest jako řemen. Kterak nediskriminovat nás učí Španělé.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Soudržnost vládní pětikoalice, důchodová reforma opět v nedohlednu. A v čem jsou Romové ve Španělsku na tom líp než Romové u nás? To jsou některé náměty pondělního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás zve Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Zítra se bude losovat o čísla, s nimiž půjdou jednotlivé politické strany a hnutí do nadcházejících voleb do Evropského parlamentu. Kandidátky politických subjektů jsou už uzavřené. S vnitropolitickým komentátorem ČRo Petrem Hartmanem, kterého právě teď vítám ve studiu. Budeme hovořit o tom, jaké subjekty se do voleb hlásí. Dobrý den Petře. Dobrý den. Kolik stran a hnutí se tentokrát přihlásilo?