Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Zvyšováním nerovnosti ve společnosti vláda dláždí cestu populistům. Úsporný balíček opět na scéně. Politické body, nebo budoucí prosperita? Předražené prázdniny? Chorvatská rada k nezaplacení. Další žaloba na Trumpa značí, že příští volby v USA budou o těch předchozích.  Žádný úder hromu
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Prohlubování rozdílů mezi bohatými a chudými lidmi. Vládní koalice začne brzy znovu projednávat konsolidační balíček. A co může přinést nová obžaloba Donalda Trumpa? To jsou některé náměty pořadu, k jehož poslechu vás dnes vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Místopředseda ODS, europoslanec Alexandr Vondra dnes v novinovém rozhovoru zastává názor, že v příštích volbách do Evropského parlamentu by jeho strana neměla kandidovat v koalici spolu jako v minulých volbách do sněmovny, ale samostatně. Ve studiu proto vítám našeho komentátora Ondřeje Konráda. Buď zdráv.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají