Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Ruské a běloruské tenistky mají prostě smůlu. Česko by na dalším exodu mladých Slováků vydělalo. Urychlí ho volby? Klimatická krize mění i evropská města na těžko snesitelné tepelné ostrovy. Prigožin a Girkin: podivuhodné zvraty osudů ruských ultranacionalistů. Pavel Tigrid, Svědectví a CIA. Myšlenkový experiment. 
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Klimatické změny v evropských městech, osudy ruských ultranacionalistů a vzpomínka na Pavla Tigrida. To jsou některé náměty příspěvků tohoto pořadu, k jehož poslechu vás tentokrát vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • ČR dostala pozvání na summit v Saúdské Arábii, kde budou na začátku srpna jednat zástupci řady západních i rozvojových zemí o současném a budoucím vývoji na Ukrajině. Rusko jako agresor tam pozváno není. Ve studiu vítám komentátora ČRo Radka Kubička a rovnou se ptám, co můžeme od summitu v Saúdské Arábii očekávat?

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají