Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Prezidentův Ústavní soud ČR? Konsolidační balíček, inflace a silná koruna. Případné vlády Roberta Fica a Jaroslava Kaczynského pohřbí V4. Je Trump moc „woke“, nebo DeSantis moc online? Hrozba odstrašením zůstala.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Pokračuje projednávání vládního balíčku na konsolidaci veřejných financí. Senát brzy posoudí prezidentovy návrhy na ústavní soudce. A co mohou přinést podzimní parlamentní volby na Slovensku a v Polsku? To jsou některé náměty rozhlasových komentářů, k jejichž poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Ministr práce a sociálních věcí Marián Jurečka dnes na tiskové konferenci představil některé podrobnosti připravovaných změn důchodového systému. Ve studiu proto vítám vnitropolitického komentátora ČRo Petra Hartmana a rovnou se ptám, co ohlášené změny přinášejí nového?

Více z pořadu