Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Jak je důležité míti migranty; EU ztrácí dech na globální hospodářské scéně; Minimální důstojnou mzdu nemají dvě třetiny zaměstnaných; Česká sociální demokracie dál vězí v kómatu; Stormy Daniels vyšla Trumpa dráž, než plánoval; Trumpův veřejný obraz se lepší.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jak je důležité míti migranty? Stormy Daniels vyšla Trumpa dráž, než plánoval, anebo sociální demokracie se nachází dále v kómatu. Tam jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího nedělního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • A na úvod ještě dodávám, že nejdůležitější událost nejen víkendu, ale vůbec posledních měsíců, to jest fakt, že americká sněmovna reprezentantů sobotu po dlouhých odkladech konečně schválila pomoc Ukrajině ve výši více než 60 miliard dolarů, rozebereme v názorech a argumentech důkladně v příštích dnech.

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu