Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Izraelci v Gaze nasadili umělou inteligenci. Je dost chytrá? Vláda příštipkaří, místo aby vládla. V USA rostou obavy o osud demokracie, zvítězí-li Trump. Mrzne a lidé bez domova jsou zase v ohrožení života. Migrace zůstane na stole EU zřejmě až do eurovoleb. Slovenská vláda.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Ústavních činitelů, o zahraniční politice, umělá inteligence ve službách izraelské armády či jak nová slovenská vláda umravňuje policii nejenom. Tato témata rozeberou v následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Předseda Senátu Miloš Vystrčil, předsedkyně sněmovny Markéta Pekarová Adamová, premiér Petr Fiala a ministr zahraničí Jan Lipavský se dopoledne sešli u prezidenta republiky Petra Pavla k debatě o zahraniční politice země a o jejích závěrech teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře, k čemu nejvyšší ústavní činitelé s ministrem zahraničí došli?

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu