Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Prezident Pavel poprvé v Senátu neprosadil kandidáta na ústavního soudce. Sedm desítek bodů Petra Fialy. Polské volby a čeští konzervativci v ODS. Mezinárodní společenství a Gaza. EU se pokouší o jednotný postoj vůči blízkovýchodní válce.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Další pokus o odvolání Fialovy vlády nevyšel. Prezident neprosadil v Senátu kandidáta na ústavního soudce a EU chce zaujmout jednotný postoj k válce na Blízkém východě. To jsou hlavní témata dnešního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás zve Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Po více než 1 30 hodinách zbytečně dlouhých projevů v PS skončil v noci na dnešek dvoudenní maraton zasedání. Už třetí pokus o vyslovení nedůvěry koaliční vládě Petra Fialy a sněmovna nakonec návrh hnutí ANO zamítl. A ve studiu proto vítám našeho komentátora Ondřeje Konráda. Buď zdráv.

Ostatní také poslouchají