Máme rádi zvířata
Setkání s mistryní světa v rybolovné technice a zajímavosti o parmách a podoustvích
Máme rádi zvířata
České Budějovice
V magazínu Máme rádi zvířata představíme dva druhy říčních ryb, parmu a podoustev, a také mnohanásobnou mistryni světa v rybolovné technice Kateřinu Markovou z Písku. Na závěr bude řeč o kunách, se kterými asi mnozí mají ne zcela pozitivní zkušenosti. K poslechu zve Martin Hlaváček.
Martin Hlaváček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata
-
Slaměné vdovy (1/6): Žena vězně
Dokuseriál
-
Poradna: Jak na akvaristiku a proč rybičky nepatří do kulatého akvária
Poradna
-
Martin Rybář - chovatel, organizátor Fauna trhy
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Politolog Klvaňa: NATO se otáčí pomalu a těžce. Modleme se, aby změnu udělali i v Berlíně a Paříži
Osobnost Plus
-
Guerézám v plzeňské zoo je nutné zamrazit zhruba 200 pytlů listí, aby přečkaly zimu
Mezi námi zvířaty
-
Na japonském rybím trhu vyjde tuňák na statisíce dolarů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tomistomy Penelopa a Kraken v Safari Parku jsou pojítkem mezi pravěkým životem a současností
Safari
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem