Káva o čtvrté
Proč do jídelníčku zařadit obiloviny? V čem jsou přínosné pro zdraví? Odpovídá šéfkuchař Petr Klíma
Káva o čtvrté
Dvojka
Obiloviny jsou hlavní potravou mnoha národů. Pokryjí prý víc než třetinu energetické spotřeby člověka. Jak upravit dnes hojně používanou rýži a kukuřici? Jakými recepty vrátit na stůl obiloviny prababiček: jáhly nebo pohanku? Potřebujete kvůli pestrosti zařadit do jídelníčku i obiloviny exotičtější, jako je quinoa nebo amarant? Jak obecně postupovat při přípravě obilovin, abyste využili jejich nutriční hodnotu?
Tereza Stýblová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Raymond Queneau: Zazi v metru
Četba s hvězdičkou
-
Tlustá tak akorát 1 + recept na Masarykovo cukroví
Na nedělní vlně Hradce Králové
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Šlachtovy tanky
Radiokniha
-
Krajina roztavených zvonů
Podvečerní čtení
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák
-
Zločin na Zlenicích hradě
Čtení na pokračování
-
Do Ypsilonky mě vždycky táhla skvělá parta lidí, ohlíží se herec Vacek. Divadlo slaví šedesátiny
Host Lucie Výborné
-
Hana Prošková: Křivý prostor. Kapitán Vašátko a jeho přítel malíř Horác vyšetřují smrt dvou sester
Povídka na sobotu
-
Část 1. - Předpoklady a počátky
Četba na pokračování