Káva o čtvrté
Proč do jídelníčku zařadit obiloviny? V čem jsou přínosné pro zdraví? Odpovídá šéfkuchař Petr Klíma
Káva o čtvrté

Dvojka
Obiloviny jsou hlavní potravou mnoha národů. Pokryjí prý víc než třetinu energetické spotřeby člověka. Jak upravit dnes hojně používanou rýži a kukuřici? Jakými recepty vrátit na stůl obiloviny prababiček: jáhly nebo pohanku? Potřebujete kvůli pestrosti zařadit do jídelníčku i obiloviny exotičtější, jako je quinoa nebo amarant? Jak obecně postupovat při přípravě obilovin, abyste využili jejich nutriční hodnotu?
Tereza Stýblová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Veřejné osvětlení
Káva o čtvrté
-
Cukety mají zanedbatelnou kalorickou hodnotu a přitom skvělý poměr vitamínů a živin
Přírodní lékárna
-
Rakytník řešetlákový: Co s ním v kuchyni?
Na vidličce Romana Pauluse
-
Antonín Pelíšek: Vaření
Rozhlasový sloupek
-
Dříve provázel turisty, nyní vyrábí nádoby z alabastru. Vítejte v dílně v egyptském Luxoru
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Věříte na to, že černá kočka nosí smůlu? Ptaly se Polední sirény
Polední sirény
-
Alena Schillerová: Kandidatura Havlíčka na šéfa sněmovny je přípustná a zdravá
Výrok týdne
-
Možná kvůli tomu nejsme populární, ale dbáme na to, aby se nic nestalo, říká pořadatel rallye
Dopolední host
-
Cestovat „čistě“ nedává nic zadarmo, ale je to svoboda, říká Marek Cvach, který došel do Benátek
Casablanca
-
Prezident žádné veto ministrů nemá. Pokud se jím ohání, je to jazyk protiústavní, míní Žantovský
Pro a proti