Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Jaké suroviny ze světové gastronomie se vyplatí zahrnout do jídelníčku? Na jaké jídelní zvyklosti si naopak dát pozor? Na světové kuchyně se zaměřila Kateřina Cajthamlová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vařit, nebo nevařit? Jíst studené, nebo teplé? Syrové, Smažené nebo dušené? Na úpravu jídel a…
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Radit ohledně zdravého životního stylu bude nutriční terapeut Marek Hanza.
Náš host
-
Křeč je upozornění organismu, že děláme něco špatně, říká neuroložka. Co pomůže u velkých spasticit?
Apatyka
-
Neviditelná zdravotní rizika při pečení. Silikonové formy v testech pohořely
Zdraví v cajku
-
Kvalitní mořská ryba z mrazáku je lepší než pseudo čerstvá. Podmínkou je mrazit šokem
Radioporadna
-
Bolesti krční páteře. Kde hledat příčinu, abychom si od bolesti pomohli
Lékárna
-
Zdravá výživa: Jak by měl vypadat náš jídelníček? Co by měl obsahovat, abychom byli zdraví?…
Poradíme vám