Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Vařit, nebo nevařit? Jíst studené, nebo teplé? Syrové, Smažené nebo dušené? Na úpravu jídel a její vliv na lidské zdraví se zaměřila Kateřina Cajthamlová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kdy má smysl si detailně sestavovat jídelníček? A měl by ho připravovat odborník nebo si ho…
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Křeč je upozornění organismu, že děláme něco špatně, říká neuroložka. Co pomůže u velkých spasticit?
Apatyka
-
Poradna zdravé výživy: tuky v těle nebo léky na snižování cholesterolu
Náš host
-
Kvalitní mořská ryba z mrazáku je lepší než pseudo čerstvá. Podmínkou je mrazit šokem
Radioporadna
-
Lék na ředění krve a potraviny
Zdraví v cajku
-
Bolesti krční páteře. Kde hledat příčinu, abychom si od bolesti pomohli
Lékárna
-
Výživová poradna: čokoláda
Co vás zajímá
-
Jak vést tým a řídit projekty. Mistrovský kurz Josefa Hajkra
Mistrovský kurz
-
Akné nezná věku. Nový pupínek je reakcí na něco, co se kůži nelíbí
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Zdravá výživa: dietní sestra Jaroslava Kreuzbergová hovoří o potravinách podporující činnost…
Poradíme vám