Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Jaké jsou vhodné tepelné úpravy potravin, pokud chcete zhubnout? Co čím v jídelníčku nahradit? Na pojmy jako pošírování, flambování nebo vaření v páře se podívali Kateřina Cajthamlová spolu s Patrikem Rozehnalem
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vařit, nebo nevařit? Jíst studené, nebo teplé? Syrové, Smažené nebo dušené? Na úpravu jídel a…
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Radit ohledně zdravého životního stylu bude nutriční terapeut Marek Hanza.
Náš host
-
Křeč je upozornění organismu, že děláme něco špatně, říká neuroložka. Co pomůže u velkých spasticit?
Apatyka
-
HHC najdete třeba v želatinových bonbónech
Zdraví v cajku
-
Bolesti krční páteře. Kde hledat příčinu, abychom si od bolesti pomohli
Lékárna
-
Kvalitní mořská ryba z mrazáku je lepší než pseudo čerstvá. Podmínkou je mrazit šokem
Radioporadna
-
Zdravá výživa: dietní sestra Jaroslava Kreuzbergová hovoří o náhradních sladidlech a odpovídá…
Poradíme vám
-
Máma byla anděl, ale i vynikající malířka. Tak by se na ni mělo vzpomínat, říká dcera Jirousové
Interview Plus
-
BPA free neznamená nutně, že je výrobek bisfenolů prostý. Platí to i u dětských lahví
Dva na Dvojce
-
Venku rostoucí ibišek syrský a pokojovka ibišek čínský si v létě mohou dát sraz na sluníčku
Zahrádkářské tipy