Host Dopoledního expresu
Obliba dýní v českých kuchyních roste. Šéfkuchař z Větruše nabízí pár svých oblíbených receptů
Host Dopoledního expresu
Sever
K podzimní tabuli patří neodmyslitelně dýně, ale také zvěřina. Říkáte si, že kombinovat tyto dvě suroviny není možné? Šéfkuchař Zdeněk Kubíček z ústecké Větruše vás vyvede z omylu.
Lenka Šobová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni
Abeceda potravin
-
Plov, pilaf, palov. Tohle tradiční uzbecké jídlo si můžete připravit i doma
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Triky štíhlých gurmánek? Mít v břichu jako v pokojíčku, radí výživová poradkyně
Dva na Dvojce
-
Jablonečtí strážníci zadrželi dva drzé zloděje
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Zajíc s černou omáčkou podle Zuzany Kučerové
Pochoutkový rok
-
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Noky s třešňovou omáčkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Škvarkové placky. Můžeme je podávat k pivu, vínu nebo jen tak
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou