Host Dopoledního expresu
Fazole jsou potravou nového tisíciletí. Jsou plné bílkovin, levné a zasytí
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Martin Fendrych, komentátor serveru Aktuálně
Interview Plus
-
Knedlíky od A do Z. Tipy a doporučení učitele technologie přípravy pokrmů
Host Dopoledního expresu
-
Společně s Janou Jindrovou jsme prozkoumávali moderní, slovenskou kuchyni. Je právě jednou ze…
Rozhlas u plotny
-
Hodiny vaření mají mnozí z nás v živé paměti ještě ze základní školy. Do jedné z cvičných…
Křížem krajem
-
Rodiny shání kvalitní potraviny, když se jim narodí děti, říká podnikatelka Bínová ze Světa bedýnek
Řečí peněz
-
Pomocí bílkovin, lipidů a dalších látek umíme vyrobit jedlý obal, popisuje chemička Hermanová
Studio Leonardo
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Seriál k 90. výročí ČRo. Recept: Kuřecí křidélka s brokolicí a mandlemi. V poradně pro…
Apetýt