Hobby magazín speciál
Cukernatění neboli krystalizace je známkou kvality medu
Hobby magazín speciál
![Krystalizující med](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/81435759160b62ccda5ef7961442b2b1.jpg?h=bad7712f&itok=fgu8JzuT)
Plzeň
Jak zdůrazňuje Stanislav Volf z klatovské okresní organizace Českého svazu včelařů, krystalizuje každý med. Podle druhu některý med krystalizuje dřív, jiný později.
Soňa Vaicenbacherová
Přepis epizody
-
Magazín zahrádkářská poradna.
-
Ibišky a jejich pěstování se zaměříme s designérka pokojových rostlin Simonou Bratrušovskou. Pravda je, že ibišek je častou pokoj. A čím se liší jednotlivé odrůdy?
-
Ibišky se můžou lišit například svou barvou listů. Známe určitě ibišky, které mají listy tmavě zelené, takové kožovité. Pak naopak můžeme najít ibišky tropické, které mají ty listy trošku větší, výrazně zelenější, případně dneska. Už jako takovou drobnou raritu můžeme najít i ibišky pana schované, které mají dokonce listy zelenobílé.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jana Vlková: Makaronová bábovka s plevely je výborné jídlo na květen
Hobby magazín speciál
-
Doba je velmi rychlá a je obtížné být dobrou maminkou, pracovat i dobře vypadat, říká Klára Oltová
Šarm
-
Česko je endemickou oblastí klíšťové encefalitidy, varuje lékařka. Před nemocí ochrání očkování
Dva na Dvojce
-
Seriál Přátelé. Herci tančili ve fontáně v pět hodin ráno
Příběhy z kalendáře
-
Výletní tip Ladislava Zibury: Objevte skrytý klenot Kryštofovo Údolí. Místní o něj pečují s láskou
Tip
-
Dokud běhám, žiju. Jiří uběhl maraton v rekordu kategorie nad 85 let
Dokument
-
Jerome Klapka Jerome: Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)
Četba na pokračování