Hobby magazín speciál

Cukernatění neboli krystalizace je známkou kvality medu

Hobby magazín speciál

Cukernatění neboli krystalizace je známkou kvality medu
Krystalizující med

Plzeň

Jak zdůrazňuje Stanislav Volf z klatovské okresní organizace Českého svazu včelařů, krystalizuje každý med. Podle druhu některý med krystalizuje dřív, jiný později.
Soňa Vaicenbacherová

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Magazín zahrádkářská poradna.

  • Ibišky a jejich pěstování se zaměříme s designérka pokojových rostlin Simonou Bratrušovskou. Pravda je, že ibišek je častou pokoj. A čím se liší jednotlivé odrůdy?

  • Ibišky se můžou lišit například svou barvou listů. Známe určitě ibišky, které mají listy tmavě zelené, takové kožovité. Pak naopak můžeme najít ibišky tropické, které mají ty listy trošku větší, výrazně zelenější, případně dneska. Už jako takovou drobnou raritu můžeme najít i ibišky pana schované, které mají dokonce listy zelenobílé.

Více z pořadu