Dva na Dvojce
Roztíratelné tuky už strašákem nejsou, v testu si vedly dobře. Obezřetní by ale měli být vegani
Dva na Dvojce

Dvojka
Roztíratelný tuk jako levnější alternativa másla si za dobu své existence zažil své. Zpočátku vyzdvihovaný a později zatracovaný tuk dnes už tolik vášní nevyvolává. Příčinou je dobrá kvalita, přidané vitamíny i máslová chuť.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Špenát mimo jiné dodá vitamin krásy. Jezte ho osmahnutý, dušený, ale i syrový
Přírodní lékárna
-
Ve vlastní šťávě: Veganství není mimo a mnoha lidem by jenom...
Ve vlastní šťávě
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Pikantní fazole aneb zdravá luštěnina. Zeleninová pochoutka, kterou určitě ocení nejen vegetariáni
Vaříme s Habadějem
-
Veganská a vegetariánská strava
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Proč jíst maso? Je zdrojem bílkovin! Dejte ale přednost kvalitnímu masu před levnými uzeninami
Radioporadna
-
Pochoutkový rok
-
Co nesmí jíst vegetariáni a vegani? A co je to raw strava?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
K přípravám na zimu patřívalo dříve také sklízení, krouhání a...
Křížem krajem
-
Na zralá a chutná rajčata se vyplatí si počkat, doporučuje Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera