Dva na Dvojce
Roztíratelné tuky už strašákem nejsou, v testu si vedly dobře. Obezřetní by ale měli být vegani
Dva na Dvojce
Dvojka
Roztíratelný tuk jako levnější alternativa másla si za dobu své existence zažil své. Zpočátku vyzdvihovaný a později zatracovaný tuk dnes už tolik vášní nevyvolává. Příčinou je dobrá kvalita, přidané vitamíny i máslová chuť.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
K přípravám na zimu patřívalo dříve také sklízení, krouhání a...
Křížem krajem
-
Dnešní másla jsou kvalitní. Přesto některá z nich obsahují stopy minulého režimu, zjistil Jan Tuna
Dva na Dvojce
-
Pečený čaj z rakytníku a tropického ovoce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak správně nasušit šípky a jak si z nich připravovat čaj?
Co vás zajímá
-
Zdraví v lahvi: Rajčatová šťáva je ideální pro boj s nedostatkem železa a zinku
Babské rady
-
Jaké zařadit ovoce do jídelníčku, když se hubne?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Křen: Jak se křen správně skladuje nebo strouhá?
Abeceda potravin
-
Karbanátky z červené čočky. Ta prý přináší do domácnosti štěstí. A možná i peníze, ale jisté to není
Vaříme s Habadějem
-
Rutin - látka bohatá na přísliby. Jak moc věřit jejím domnělým účinkům?
Zdraví v cajku