Dopolední Region
Lucie Hesová z Libušína probudila starý sad k životu. Skvělý džem umí uvařit i z cukety nebo z hlohu
Dopolední Region
Region
Lucie Hesová ráda vaří džemy z nezvyklých druhů ovoce. Původní profesí bankovní úřednice už ve své práci neviděla smysl, a tak se vrhla na vaření džemů, včelařství a navrhování zahrad. Spolu se svým manželem v Libušíně koupila starý sad a probudili ho k životu.
Barbora Kvapilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Miluju vltavský kaňon, říká herečka Daniela Kolářová, která jím jezdí na chalupu v Novém Kníně
Tady to znám
-
Pro sokolníka Ondřeje Pelikána je s dravci každý den zážitek
Dopolední Region
-
Setkání s provozovatelkou kempu a pak s propagátorkou komunitních zahrad ve městech
Dámská jízda
-
Do údolí hedvábné šaty, na záhon zlaté disco. Otevíráme skříně krajinné architektky Lucie Králíkové
Šatníky
-
Ekologickou farmu vybudoval amatérský ornitolog v obci Stvolny na Manětínsku
Náš příběh
-
Víte, jak správně připravit lilek nebo-li baklažán? A co z něj uvařit? Udělejte si ho zapečený
Vaříme s Habadějem
-
Hrníčkové jablečné lívance Heleny Shejbalové
Pochoutkový rok
-
Halina Pawlowská: "Mám k lázním vřelý vztah, protože jsem byla počata v piešťanském bahně."
Omeletky