Vysočina

Dobroty Dáši Kubíkové

Králičí pacička na medu | Foto: Czech Specials

Každý Čech, který ochutnal řecké stifado, byl nadšený, i když bylo připálené. S touto větou přivítal Dášu Kubíkovou jihlavský Řek Kostas Charakleias, který nám vysvětlí, jak tento masitý typický řecký pokrm připravit. Maso je dobré třeba králičí, ale není podmínkou.

Nejposlouchanější

Vysočina

Více ze stanice
Dobroty Dáši Kubíkové

Dobroty Dáši Kubíkové

Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé recepty. Snažíme se posluchače inspirovat pokrmy, které zvládne připravit každý, pokrmy z běžně dostupných surovin.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu