Dobré ráno s Českým rozhlasem Zlín
Výroba slámového vína je velmi náročná, před lisováním musí bobule schnout až půl roku
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na Slovácku začíná vinobraní, můžete se těšit na první burčáky
Dobré ráno s Českým rozhlasem Zlín
-
Pokochejte se pohledem na vinohrady z rozhledny ve tvaru číše...
Česko – země neznámá
-
Sklenku na víno držíme vždy jen za stopku. Rozdíl je ve výšce, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
20. Slovácké slavnosti vína v Uherském Hradišti: zpěváci a tanečníci v krojích, víno i slivovice
Folklorní notování
-
Host: Klára Kollárová, národní sommelierka ČR
Noční Mikrofórum
-
Fotoateliér Františka Seidela v Českém Krumlově byl velice chytře vymyšlený
Vltavín
-
Připijte si pražským vínem, vyzývá Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera