Dobré ráno, Moravo!
Výroba slámového vína je velmi náročná, před lisováním musí bobule schnout až půl roku
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V některých vinicích na Slovácku začalo vinobraní, nastává sezóna burčáku
Dobré ráno, Moravo!
-
Pálenice finišují s výrobou třešňových destilátů
Dobré ráno
-
I sláma má své barvy, říká žena, která s ní v Želešicích vytváří unikátní kraslice
Dobré ráno, Moravo!
-
Základem vína je srdce
Dobré dopoledne
-
V nové farmě v Postoupkách sklízejí první borůvky, jezdí si pro ně hlavně lidé z okolí
Den ve Zlínském kraji
-
Ovocnáři sklidí víc švestek. Díky příznivému počasí v době růstu a zrání jsou plody velké a sladké
Zprávy z jižních Čech
-
Znojemská vinařská podoblast zavedla první apelační systém, který by měl garantovat chuťově…
Česká Nej
-
Host Dne na Moravě: Jaroslav Machovec
Den na Moravě
-
Ovocnáři na Královéhradecku a Jičínsku sklízejí první rané odrůdy jablek. Dozrávají také švestky
Zprávy pro Královéhradecký kraj