Dobré ráno s Českým rozhlasem Zlín
K Zelenému čtvrtku patří tradičně zelená jídla a zelené pivo, mají zajistit stálé zdraví
Dobré ráno s Českým rozhlasem Zlín
Zlín
Ve velikonočním období, zejména kolem Zeleného čtvrtku nabízí restaurace kromě zelených jídel i zelené pivo. Jeho obliba rok od roku roste, vaří ho desítky velkých i malých pivovarů.
Blanka Kovandová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Klepáčníci ve Bzové – více než stoletá velikonoční tradice
Dobré ráno s Českým rozhlasem Zlín
-
PORADNA: Trávník pohnojte a zbavte mechu
Dobré dopoledne
-
Vrkoč, beránek, jidášci, vajíčka. Sváteční Apetýt zavítal na Zelený čtvrtek do Níhova
Apetýt
-
Zelená saka, klobouky, pivo... Irové oslavují svatého Patrika
Dopolední Radiožurnál
-
Pije se hodně, rozhoduje cena. Teď levný alkohol z havířovských stánků zmizel
Dobré ráno
-
Microgreens umožňují lidem konzumovat zeleninu hned po jejím ustřižení, doporučuje Miroslav Hlubuček
Páteční host