Dobré ráno s Českým rozhlasem Zlín
K Zelenému čtvrtku patří tradičně zelená jídla a zelené pivo, mají zajistit stálé zdraví
Dobré ráno s Českým rozhlasem Zlín
Zlín
Ve velikonočním období, zejména kolem Zeleného čtvrtku nabízí restaurace kromě zelených jídel i zelené pivo. Jeho obliba rok od roku roste, vaří ho desítky velkých i malých pivovarů.
Blanka Kovandová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zelená saka, klobouky, pivo... Irové oslavují svatého Patrika
Dopolední Radiožurnál
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě
-
PORADNA: Trávník pohnojte a zbavte mechu
Dobré dopoledne
-
Klepáčníci ve Bzové – více než stoletá velikonoční tradice
Dobré ráno s Českým rozhlasem Zlín
-
Pivo s chutí kyselých třešní, kávy nebo kaviáru. To je Festival inovativních piv
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Zvony odletěly do Říma, nahradili je hrkači
Zprávy pro Plzeňský kraj