Dobrá rada
Vše má svoji energii, čerpejme zdraví z přírody, radí olomoucká makrobiotička a výživová poradkyně Dagmar Lužná
Dobrá rada
Olomouc
V každém ročním období si naše tělo žádá jiné složení jídelníčku, abychom zůstali zdraví. Využívat co nejvíce plodiny, které v tomto období dozrávají v našem podnebném pásmu, to je podle Dagmar Lužné dobrá cesta, jak do těla dostat v co nejvyšší míře a nejlepší kvalitě vitamíny, minerály, enzymy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Houbaření se trochu hanlivě říká golf pro chudé. Houbařům to ale nevadí a připraví si skvělý guláš
Vaříme s Habadějem
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Přecházení viróz může způsobit další zdravotní komplikace
Doktorská rada
-
10 důvodů, proč jíst košťálovou zeleninu. Působí proti nádorům i depresi, ulevuje od bolesti
Přírodní lékárna
-
Jaké zařadit ovoce do jídelníčku, když se hubne?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jak správně nasušit šípky a jak si z nich připravovat čaj?
Co vás zajímá
-
Jana Všetičková, lékařka
Host Dopoledne pod Ještědem